Kalender

De actuele agenda met ritten en andere evenementen van de club.

Events Calendar

1e Meierijrit
Sunday 14 April 2024, 12:30pm
Hits : 300
De 1e Meierijrit is de eerste kaartleesrit die door AMC d'Uitlaat wordt georganiseerd. De rit leidt u door het mooie buitengebied van de gemeente Meierijstad. De rit telt mee voor het kaartleeskampioenschap Zuid van de NRF. Er kan worden ingeschreven in 3 klassen (A, B en C). In de C-klasse kan ook worden deelgenomen door equipes die nog nooit in deze tak van rittensport een rit hebben gereden.
 
De rit is uitgezet door de jonge uitzetter Niels Verhulst. De inschrijving (vanaf 11.45 uur) en start (tussen 12.30 en 13.00 uur) vinden plaats bij Restaurant-Zaal De Nachtegaal, Boxtelseweg 15, 5481 VE Schijndel. De A- en de B-klassers rijden volgens het systeem Grensbenadering en de C-klasse volgens het systeem van pijl tot pijl de kortste route.
 
Via deze link kunt u het reglement downloaden. En via deze link hebben de C-klassers voldoende informatie om de rit te kunnen rijden.
 
Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per equipe en inschrijven kan heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de namen van de bestuurder en navigator en de klasse waarin u wenst deel te nemen. Voor alle deelnemende equipes zijn prijzen ter beschikking gesteld.

Rittensportvereniging

AMC d'Uitlaat uit Best is een autoclub die orientatieritten (puzzelritten) organiseert. Aangesloten bij de Nederlandse Rittensport Federatie (NRF).

Copyright

Copyright © 2024 AMC d'Uitlaat. Alle rechten voorbehouden.